Voor wie?

Een toenemend aantal mensen in deze tijd hebben het gevoel dat er disbalans is in hun leven. Dit soms ‘vage’ gevoel kan ook heel concreet naar boven komen in de vorm van lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, maagklachten, psychische klachten, spanningen depressie etc. Dit kan zich uiten in slecht slapen, hoge bloeddruk, problemen in relatie thuis of in het werk. De lijst van mogelijke klachten die ontstaan door onbalans is bijna oneindig.

Hoe je nu met gebeurtenissen in het leven omgaat, heeft vaak zijn oorsprong in de vroege jeugd. Door gebruik te maken van de verschillende werkvormen kun je dit opnieuw gaan ontdekken en de onbekende delen van jezelf ervaren. Naast denken is er een grote aandacht voor voelen en voor de taal van je lichaam. Want in je lichaam zijn overlevingspatronen opgeslagen en het geeft de geschiedenis weer van onbewuste gevoelens en emoties.

Een massage of een yogales kan een heerlijke ontspannende uitwerking hebben en je wordt als het ware weer opgeladen. Ik werk vanuit de positieve overtuiging dat een proces van bewustwording in het eigen functioneren en voelen kan bijdragen tot het oplossen van problemen en het bereiken van innerlijk evenwicht en kracht.

Je voelt je dan lichter, vrijer en blijer.